Bemossed

Siirry alas

Bemossed

Viesti  TuikKu lähetetty 14/3/2014, 22:02

BEMOSSED


Nimi - Bemossed [walker, kävelijä, vaeltaja]
Kutsumanimi/nimet - Bemossed, Ben, Bos/Boss, Mos/Moss
Sukupuoli - ori
Ikä - 11 vuotta
Rotu - ei tiedossa, Kamariassa syntynyt
Säkäkorkeus - 183 cm

Lauma - Omada
Asema - rajavartija [pohjoinen alue]

Pelipaikka - Kamaria RPG
Pelaaja - TuikKu


ULKONÄKÖ


Solakka, tumma ja komea. Bemossed on hyvin suurikokoinen hevonen, mutta hyvinkin kevyt ja lihaksikas. Läskiä ei tunnu löytyvän etsimälläkään tämän pitäessä itsensä aina hyvässä kunnossa. Pää on aavistuksen kupera ja isohko, mutta muuten sopusuhtainen. Mantelinmuotoiset silmät ovat siniset ja katse niissä on syvä ja pistävä. Kokonaisuudessaan Bemossedissa on pitkiä ja sulavia linjoja. Kaula on kaareva, mutta orimainen ja jalat ovat pitkät ja vahvat.

Väritykseltään ori on tumman hiekan värinen. Vielä tummempaa ruskeaa löytyy kuitenkin tämän päästä, korvista ja jaloista, selässä kulkee myös tumma siima. Jaloissa on tummia raitoja ja takajaloista löytyy myös matalat valkeat sukat. Kaviot ovat etusissa lähes mustat kun taas takajaloissa erittäin vaaleat. Vaikka Bemossed onkin lähes kauttaaltaan tasavärinen, siitä löytyy tummempia ja vaaleampia laikkuja joista suurin osa on selässä ja takaosassa.

Jouhet ovat väritykseltään myös hyvin tummat, lähes mustat paikoittain. Jouhien laatu on pehmeää ja se kihartuu paljonkin. Harja ei ole kovinkaan pitkä, mutta häntä ylettää miltein maahan asti. Hännässä erikoisa on myös se, että häntäluita on normaalia enemmän. Bomessedin peitinkarva on tiheää ja suht lyhyttä, mutta rinnasta, lavoista ja mahan alta löytyy pidempää karvaa, joka on jouhien tavoin hyvin tummaa. Pitkää karvaa löytyy myös selän loppupuolelta. Yksi poikkeavuus normaalista hevosesta on myös se, että ori omistaa suht suurehkot kolmipiikkiset sarvet, jotka alhaalta kaartuvat hieman ulospäin ja ylhäältä lähes kohti taivasta. Väritykseltään ne ovat ruskeahkot ja sävyt vaihtelevat paikoittain.

LUONNE


Bemossed omistaa hyvin kovan ulkokuoren, jota ei noin vain rikota. Orin ajatuksissa pyörii nykyään vain kylän kohtalo ja tulevaisuus, joten tunteet se on jättänyt oikeastaan aikoja sitten jo syrjään. Bemossedin kanssa tulee toimeen, eikä tämä tahallaan halua satuttaa ketään kylmyydellään, mutta harvoin osaa miettiä miten omat sanomiset vaikuttavat muihin normaaleissa keskusteluissa. Puheääni on matala, selkeä ja ori tietää varmasti mitä sanoo ja sanomisillaan tarkoittaa. Se onkin taas eri asia ymmärtävätkö muut niitä samalla tavalla. Ori on kaikin puolin myös hyvin nokkela ja osaa käyttää päätänsä. Yksi heikkous onkin se, että Bemossed ajattelee liikaa ja liian monimutkaisesti muiden mielestä, jolloin sopivaa yhteyttä on hankala löytää. Vaikka ori vaikuttaakin jämäkältä ja joissain määrin tylsältäkin, löytyy siltä huumorintajua ja se pitää muiden pienestä piikittelystä ja kiusaamisesta.

Rohkeus näkyy orissa selkeästi. Se ei epäröi lähteä siihen tehtävään mikä sille annetaan ja pyrkii suorittamaan velvollisuutensa parhaansa mukaan. Voitonjanoinen Bemossed ei kuitenkaan taistele mielellään ja välttelee yhteenottoja kylän sisällä, muttei kieltäydy ulkopuolella näyttämään voimiaan jos niin toinen välttämättä tahtoo. Ori ei pidä niinkään yksinäisyydestä, muttei aina osaa olla muiden hevosten kanssa. Varsojen kanssa se ei oikein tiedä miten leikkiä ja menee hämilleen tammojen hellyydenosoituksista. Bemossedilla ei ole jälkeläisiä, eikä se oikein edes tiedä mitä rakastuminen on. Ori on kuitenkin hyvin lämminhenkinen ja huolehtivainen, mutta sillä on aivan omat tapansa osoittaa moinen.Kuva by Crooked-Gentleman


MENNEISYYS


Bemossed syntyi Kamariassa, Athánatos-nimisessä kylässä hyvässä suojassa kaikelta ulkopuoliselta pahuudelta. Bemossedin isä, Honaw oli kauan se, joka halusi vimmatusti kukistaa Demonin, Legendarioksen. Hän oli yksi niistä, joka lähti suurehkojen joukkojen kanssa vaeltamaan pois kylästä, yksi niistä joka oli löytänyt Elämän lähteen. Bemossed arvosti suuresti isäänsä ja halusi tehdä saman. Ori oli kuitenkin liian nuori vielä moiseen, joten tämän oli kasvettava, ennen kaikkea tämän olisi löydettävä Elämän lähde uudelleen. Bemossedin äiti, Soyala ei halunnut poikansa lähtevän etsimään moista, sillä ei uskonut lähteeseen, vaikkakin Honaw oli sen muutamaankin otteeseen jo löytänyt.

Orin ollessa vielä nuori, kylän tilanne oli vielä suht hyvä. Kuitenkin tämän vanhetessa myös kylän hevoset olivat alkaneet vähetä ja johtaja oli mennyt aina vain huonompaan kuntoon. Bemossed ei oikein tiennyt aluksi miten asiaan suhtautua. Se oli saanut elää nuoruusvuotensa kylässä ja sen turvassa, mutta vanhemmiten olisi aika tehdä asialle jotakin. Ori oli valmis ottamaan isänsä paikan ja tehtävät tämän viimein kuoltua joutuessaan Marmaran myrkytettäväksi. Bemossedista tuli vakaampi ja rohkeampi, eikä se enää viihtynyt niinkään muiden nuorten hevosten kanssa vaan mietti enimmäkseen miten voisi löytää Elämän lähteen. Jossakin ajatustensa sopukoissa se halusi kostaa isänsä puolesta, mutta päällimmäisenä se halusi rauhan Kamariaan. Ei vain kylään, vaan koko Kamarian maille, jotta kaikki voisivat elää ilman pelkoa.

Soyala oli jo hyvin vanha Bemossedin täyttäessä lähemmäs kahdeksan vuotta. Ori oli koko elämänsä ajan vain pitänyt huolta emästään, joka oli ollut hyvin järkyttynyt Honawin kuolemasta, sillä tiesi oman puolisonsa kulkevan yhä Marmarana jossakin vuoristojen lähellä. Soyala kuolikin viimein vanhuuteen, eikä Bemossedille jäänyt oikeastaan ketään. Hänellä oli ollut hyvin vähän ystäviä kovan ulkokuorensa takia, eikä tämä heitä oikeastaan kaivannutkaan. Tai osannut kaivata. Nyt viimeisimmät vuodet ori on vain elänyt kylän hyvinvoinnin takia ja Legendarioksen kukistamisen puolesta.


SUHTEET


Yliviivattu hahmo on joko kuollut tai poistunut Kamariasta.

Isä - Honaw, syntynyt Kamariassa
Emä - Soyala, syntynyt Kamariassa

Rakastettu
-

Kunnioittaa
-

Ystävät
-

Pitää
-

Ei mielipidettä
Akilles [Mwjan], Reve Afoel [Wohweli]

Vihamiehet
-


PELIT


FANART & GALLERIA


SEKALAISTA


- Hahmon hyväksyi Mwjan.
- Hahmon sain valmiiksi 14.3.2014.
- Ensimmäinen hahmoni Kamariassa.
- Ihmisten iässä Bemossed on noin 37 vuotias.
- Bemossedin äiti on kuollut jo vanhuuteen ja isä on muuttunut Marmaraksi, mutta on yhä elossa.
TuikKu
TuikKu
Ryömijä

Viestien lukumäärä : 20
Join date : 14.03.2014
Ikä : 23
Paikkakunta : Turku

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa