Arvojärjestys

Siirry alas

Arvojärjestys

Viesti  Mwjan lähetetty 15/3/2014, 15:52

Kamariassa on pienimuotoinen hierarkia, mutta miten se vaikuttaa laumaan? Yleensä vain johtajapari voi lisääntyä, mutta tässä tapauksessa kaikkien lisääntyminen on sallittua. Hevosilla on täysin erilainen hierarkia kuin susilla. Keskitytään kuitenkin Kamariaan.

Yleensä kylän sisällä on rakastuneita pareja, jotka saavat jälkikasvua. Se ei kuitenkaan vielä vaikuta mihinkään. Kauan aikaa laumassa on toiminut tapa, että orit joutuvat ryhmiin ja lähtevät taistoon Demonia vastaan ryhmänjohtajan ohjeiden mukaan. Tammat ovat jääneet kylään huolehtimaan varsoista. Automaattisesti, kun laumaan syntyi uusi ori oli sen elämä jo tiedossa, sama päti myös tammoihin. Oreista kasvatettiin lauman suojelijoita ja taistelijoita, valmiina kohtaamaan Demonin. Tammojen tehtävänä oli vain lisääntyä ja tuottaa yhä enemmän varsoja.

Homma jatkui pitkään. Orit lähtivät taistoon ja tammat jäivät huolehtimaan. Kun laumajäseniä väheni, orien puolesta, oli vain muutama ori joka pystyi tuottamaan jälkeläisiä ja pian koko touhu muuttui sisäsiittoiseksi. Varsoista osa oli täysin kehittymättömiä tai jollain tapaa viallisia ja kuolivat vuosien sisällä.
Vihdoinkin kun tajuttiin, että vaikka he kuinka yrittäisivät, kaikki tulisivat kuolemaan ja kohta koko lauma kuolisi pois ja samalla häviäisi koko yhdyskunta.

Nykyään myös tammoilla on mahdollisuus asettua erilaisiin virkoihin. Heidän tehtäviin kuuluu edelleen saada mahdollisimman paljon jälkikasvua, mutta he voivat kieltäytyä tekemästä niin. Tammoilla on uusi asema laumassa. Heidän eu tarvitse löytää kumppania ja jäädä kylään huolehtimaan toisista. Nyt he voivat osallistua ryhmiin, vartioiksi ja jopa hakea johtajan paikkaa.
Orienkin tehtävät ovat muuttuneet, eivätkä heidän tarvitse pakosti lähteä uhraamaan henkeä kylän puolesta.

Käsitys muuttui kun Slavomir astui asemiin. Ehkä vihdoin joku tajusi, ettei asiassa ollut mitään järkeä. Nyt Kamariassa on myös muualta tulleita, puhdasrotuisia hevosia, jotka ovat risteytyneet Omadan laumalaisten kanssa, tuoden uutta verta keskuuteen. Pian on sisäsiittoisuus poissa ja uudet tuulet puhaltavat, mutta edelleen on mielessä, että heidän täytyy koota joukkoja voittaakseen Demoni. Tällä kertaa he kuitenkin keskittyvät elämiseen ja miettivät keinoa Elämän lähteen löytämiseen.

Laumassa on asteikot, jotka toimivat järjestyksessä: Johtaja (pari), Orit, Tammat, sitten varsat ja vanhukset sekä loukkaantuneet.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mukana kulkee: Akilles
admin, avatar © mani

Caraliataidesivusto MwjandA
Mwjan
Mwjan
Päävartija

Viestien lukumäärä : 79
Join date : 12.01.2014
Paikkakunta : Hollola

http://kamaria.omafoorumi.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa