Reve Afoel

Siirry alas

Reve Afoel

Viesti  Wohweli lähetetty 15/3/2014, 17:38


Nimi: Reve Afoel
Kutsumanimi: Reve

Ikä: 5.vuotta
Rotu: Ei tiedossa, syntynyt Kamariassa
Sukupuoli: Tamma

Lauma: Omada
Asema: Laumalainen

150cm
Reve on hyväkuntoinen nuori tamma jonka rakenne on kevyt. Pää on suoraprofiilinen ja hienopiirteinen, päähän liittyvä kaula on lihaksikas ja kaareva. Reven silmät ovat pyöreät ja ilmeikkäät, niitä reunustavat runsaat ripset. Rungoltaan Reve on siro ja solakka, jalat ovat pitkähköt. Tamma on melko vahvan femiininen pyöreähköillä muodoilla.
Reven ulkomuotoa kruunaa sarvet jotka kiertyvät niskan kautta eteenpäin, muistuttaen täten pässin sarvia.

Karvapeite nuorella tammalla on hyväkuntoinen ja kiiltävä. Väriltään se on kirkkaan korpinmusta kajastaen sinertävyyttä hyvin vahvasti. Jouhet ovat pitkähköt, laadultaan sileät ja kevyt, muodoltaan kevyen laineikkaat.
Jaloissaan tammalla on todella pitkät maata nuolevat vuohiskarvat. Kaviot itsessään ovat lujatekoiset ja tummanharmahtavat.
Sielunpeilit ovat hailakan vedenväriset.

Korvissaan Revellä on pyöreähköt kultaiset korvarenkaat. Myös jaloissa on kultaiset renkaat, aivan vuohiskarvojen alkamiskohdan tienoilla.
Mukavuudenhaluinen Reve on hyvin vaativanpuolen tapaus, todellinen diiva jos halutaan mennä äärimmäisyyksiin. Valittaminen on tamman erikoisalaa, mutta muiden onneksi se ei ole täysin jatkuvaa. Reven miellyttäminen vaatii paljon ja jopa seuralaisten kohdalla tamma osaa heittäytyä todella vaativaksi ja nenäkkääksi. Hän ilmoittaa oitis jos ei pidä seurastaan, eli ei juuri turhasti asioita kaunistele.
Reve on turhamainen mitä tulee ulkonäköön. Hän haluaa pitää itsensä tiptop kunnossa ja katsookin selvän kieroon vähemmän vaivaa näkeviä. Itse tamma ei astuisi muiden töllisteltäväksi ellei olisi vaatimattomasti sanoen parhaimmillaan.

Vaikka Reven suurimmat huolenaiheet tuntuvat rajoittuvan oman turvan ympärystään on tamma myös kiinnostunut politiikasta eikä häntä sopisi tyhmäksikään loukata. Reve on yllättävän viisas ja tuokin sen esille todella etunsa mukaisesti. Viisaudella on myös varjopuolensa silloin kun tamma päättää alkaa juonittelemaan ja piruilemaan. Silloin mustaa saattaisi jopa joutua pelkäämään.

Reve ei siedä kuunnella loukkauksia ja antaa aina samalla mitalla takaisin ja tahtoo aina saada viimeisen sanan.  Vaikka tamma onkin päällisin puolin selvän itsekäs ja omanetunsa nälkäinen osaa tuo nähdä vaivaa myös yhteisen edun hyväksi.
Huonoina päivinä Reve on alituisen kiukkuinen eikä todellakaan varo sammakoita suussaan. Myös yhteistyökyky on tuolloin tamman kanssa itse mahdottomuus.
Eniten Reveä miellyttää oman henkiset seuralaiset ja sekä tietysti komeat orit. Pelkkä komeus ei kuitenkaan riitä vaan luonteen täytyy olla miellyttävän mukainen. Mikään säheltävä pelkuri ei saa Reveltä katsettakaan, ehkä pilkallisen naurahduksen jos toisenkin.
Reve pitää siitä, kun orit ravaavat hänen perässään ja leikkiikin hyvin mielellään vaikeasti tavoiteltavaa, vaikka alituinen ihastuminen todistaakin muuta.


Reve syntyi Kamariassa pariskunnalle joista äiti oli syntyperäinen Omadalainen ja isä oli tullut kaukaa meren ylitse. Pariskunnalle siunaantui leutona aamuyönä jo toinen yhteisenjälkikasvun edustaja. Tämä kaunis pieni musta varsa oli Reve. Jo ennen Reveä oli Kamarian maaperälle syntynyt tammavarsan isoveli Rockye. Ikäero ei juuri tullut kahden nuorukaisen välille vaan Reve oli jo ensi hetkistä lähtien hyvin kiintynyt veljeensä ja seurasi tuota kaikkialle. Onneksi myös veli piti sisarestaan ja antoi tuolle melkein kaiken huomiostaan.

Kun ryhmä oreja jälleen lähti kylän ulkopuolelle ei Reve ollut vielä edes puolta vuotta vanha. Isän menetys tapahtui todella salakavalasti ja hetken ikävöinnin myötä oli Reve jo unohtanut tuon. Enemmästä surusta kärsivät masennukseen lopulta vajonnut äiti sekä Rockye. Kun Reven emä Sani ei enää kyennyt pitämään huolta tyttärestään tämä antoi tuon sisarelleen hoidettavaksi. Vuoden myötä Sani lopulta vain katosi.

Reven kasvettua ja ymmärrettyä äitinsä tilanne ja tapahtumat paremmin kasvoi tytär lähinnä katkeraksi. Hän ei todellakaan surrut heikon äitinsä menetystä vaan keskitti kaiken ihailunsa yksin omaan veljeensä.
Ajanmyötä Rockyestä tuli osa rajavartioiden leiviä ja Revekin alkoi sen myötä seisomaan yhä enemmän omilla jaloillaan.

PELIT

» Sattumusten summa
»» Seurana: Bemossed, Akilles

» Darkness upon us
»» Warfare

» Kuumalle hiekalle
»» Seurana: Theich


* Ensimmäinen otus Kamariassa.
* Näkee toistuvasti unia tummasta unelmaorista.
* Tamman silmiä miellyttää kovasti kultaiset tai kullalla koristetut esineet ja korut.
* Puhuu paljon rajavartiostossa työskentelevästä isoveljestään.
Wohweli
Wohweli
Kamapää

Viestien lukumäärä : 60
Join date : 14.01.2014
Ikä : 21
Paikkakunta : Lahti

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa