Demoni: Legendarios

Siirry alas

Demoni: Legendarios

Viesti  Mwjan lähetetty 15/3/2014, 20:12


© Tuikku 2014
Kuin suosta noussut, ruma mutta niin pelottava Legendarios on Kamarian yllä jylläävä pahuus, Kätyrit apunaan. Tämä hirviö jos kukaan muu on tappanut enemmän kuin mikään muu olento elämänsä aikana. Hänen kohteensa ovat yleensä lauman ylempiarvoisia, kuten Johtaja sekä rajavartijat, että sanansaattajat ja myös parantajat. Mustapukuinen, suuri oriksi huomattu hirviö ei tapa yleensä vain tavallisia laumalaisia vaan Kätyrit hoitavat ne myrkyllänsä.

Demonin ikää ei tiedetä, mutta se saattaa olla liki 100 vuotias. Se on pystynyt elämään kauan aikaa omassa luolassaan, piilossa kaikelta. Demoni ei ole kuolematon, joten se voidaan tappaa tavalla tai toisella. Sillä on suuret voimat, eikä Demonia kukisteta niin helpolla, mutta asiaa on helpottanut sen lentokyvyttömyys.

Legendarios on liki 2 metriä korkea ja 6 metriä pitkä häntänsä kanssa. Se on erittäin raskasrakenteinen ja lihaksikas. Legendarioksella on erittäin pitkä, liskomainen häntä. Poikkeuksetta, muihin hevosiin katsoen sillä on kyljissä suuret, roikkuvat nahkamaiset siivet. Demoni kykenee nostamaan siipiänsä hieman. Ennen tämä pystyi lentämään, kunnes Kylän, oma johtaja, Slavomir katkoi sen siivet ja tehden siitä lentokyvyttömän.
Legendarios on kauhua herättävä, ihan syystäkin. Sen kasvoja koristelee vain ja ainoastaan pääkallo, missä silmäkuopissa vilkuilee kirkaanvihreät silmät katsellen ympäristöä. Tätä ei voi kutsua hevoseksi, ei niin miksikään, se on hirviö. Todellisuudessa sen eläminen olisi liki mahdotonta. Korvien takana, sillä on suuret, sivulle taipuneet sarvet, jotka muistuttavat lähemmäksi pässin sarvia. Se on väritykseltään hyvin yksinkertainen. Koko sen vartalo peittyy mustaan, lukuunottamatta sen vaaleaa kalloa ja harmahtavia siipiä. Sen iho on suomuisen limainen ja kiiltää valossa. Harjakin on kiiltävän musta.

Legendarioksen nimi tulee siitä, kun kyläläiset ovat puhuneet siitä niin paljon. Se on jo Legenda. Aikoja sitten kylän monet johtajat ovat yrittäneet metsästää tätä hirvitystä, mutta kukaan muu ei ole onnistunut paitsi Slavomir, hän on päässyt tätä hirvitystä kaikista lähemmäksi ja palannut vielä kylään elävänä.
Sitä metsästettiin ja saatiinkin hetkeksi aikaa painumaan luolaansa, mutta tämä palasi muutaman vuoden päästä uudelleen, voimakkaampana kuin koskaan. Vain Elämän lähde pystyy auttamaan saamaan kyläläisille voimia ja kukistamaan paholaisen.

Demoni käskyttää kätyreitään toimimaan hänen halutullaan tavalla. Demoni ei toisaan itse sotke itseään vereen vaan antaa näiden Liskojensa hoitaa homman. Liskojen täytyy kuitenkin saada syödäkseen, joten moni kyläläinen joutuu syödyksi ennen kuin myrkky ehtii levitä ja muuttaa sen Marmaraksi. Demoni itse syö joko omia laumalaisiaan tai nämä tuovat hänelle tapettuja Omadalaisia.

Demoni asuu pesässä, korkealla vuoristossa.

Pelaaja: Ei ole, eikä toistaiseksi oteta

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mukana kulkee: Akilles
admin, avatar © mani

Caraliataidesivusto MwjandA
Mwjan
Mwjan
Päävartija

Viestien lukumäärä : 79
Join date : 12.01.2014
Paikkakunta : Hollola

http://kamaria.omafoorumi.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa