Vanished Shabby

Siirry alas

Vanished Shabby

Viesti  Feisaw lähetetty 22/4/2014, 14:14


Just open your eyes, and see that life is beautiful
P e r u s t i e d o t

Nimi:  Vanished Shabby
Kutsutaan:  Shabby
Rotu:  knabstrup
Ikä:  2v
Säkäkorkeus:  145cm (kasvaa vielä hieman)
Väri:  tiikerinkirjava
Sukupuoli:  tamma

Lauma:  Omada
Arvoasema:  laumalainen


U l k o i s e s t i    

Shabby on sievä hevonen kaikin puolin. Nuoresta iästään johtuen Shabbyn lihaksisto ei ole vielä kehittynyt täysiin mittoihinsa ja tamma omaakin pyöreät muodot. Kenties kasvaessaan tamman rakenne muuttuu lihaksikkaammaksi ja hoikemmaksi, mutta sitähän ei vielä tiedä - saihan hän kuitenkin vähän turhankin paljon porkkanoita menneisyydessään. Shabbylla on suora profiili ja lyhyt vahva selkä. Shabby on siis luustoltaan sopusuhtainen kaikin puolin.

Shabbyn väritys koostuu mustasta, hyvin tumman ruskeasta ja valkoisesta. Tamman pohjaväri on puhtaan valkoista, tosin Kamariaan siirtymisen jälkeen se on hieman tomuuntunut. Shabby kuitenkin pyrkii peseytymään mahdollisimman usein, mutta se ei kuitenkaan ole aina mahdollista. Valkoisen värin rikkoo pienet pilkut, jotka näyttävät mustilta mutta seassa on myös tumman ruskeita pilkkuja kun tarkkaan viitsii katsoa. Mustana kiiltää myös Shabbyn virheettömät, paksut jouhet ja hännässään tällä on säilynyt soma violetin värinen rusetti, jota Shabby varjelee kaikin mahdollisin keinoin putoamasta. Silmät hänellä on suuret ja mustat, kaviot myöskin mustat ja hyväkuntoiset.

Liikkeiltään Shabby on hyvin naisellinen, kävellen hienostuneesti. Tamma askeltaa usein myös hieman varoen ja häntä harvoin näkee nelistämässä pitkin maita ja mantuja. Tällainen käytös johtuu osin myös siitä, että mikäli pilkukas innostuisi juoksemaan kunnolla olisi aina vaarana että hänelle erittäin rakas rusetti putoaisi.


S i s ä i s e s t i

Shabby on positiivinen, ystävällinen ja tummista kutreistaan huolimatta sielultaan täysi blondi. Tamma on menneisyydessään tottunut siihen, että kaikki mitä hän tarvitsee tuodaan nenän eteen joten hän ei ole vielä täysin sisäistänyt villihevosten tapoja tai elämää. Monet kuvailisivat Shabbya varsinaiseksi diivaksi, tamma yrittää olla ylpeäksi laumalleen, mutta jalot yritykset tyssäävät usein viimeistään silloin kun oma hipiä täytyisi liata tai kun joudutaan ronskimpiin hommiin. Ei Shabby tahallaan ole nirso tai hienohelmainen, pilkukkaan pieneen päähän vaan ei mene se, että joku kykenee elämään vapaaehtoisesti ulkona säässä kuin säässä tai juoksemaan läpi pusikoiden ja kuralätäköiden.

Shabby on hyvin avoin uusille tuttavuuksille ja tulee toimeen niin hevosen kuin hevosen kanssa. Puhetta riittää ja kysymyksiä sitäkin enemmän, Shabby on lievästi sanottuna hiukan höpsö neito ja saattaa kysellä itsestäänselviäkin asioita monesti ennen kuin sisäistää vastauksen.  Useinmiten tamma ratsastelee toisten ajatuksissa, eikä ymmärrä miettiä asioita ensin itse. Etenkin suuntavaisto hänellä on tasolla nolla ja sen vuoksi eksyy hyvin nopeasti mikäli päättäisikin lähteä seikkailemaan kylän muurien ulkopuolelle.  

Hermot Shabbylla on hyvät, suuttuessaan korkeintaan kivahtaa naisellisesti ja vetäytyy sitten nurkkaan itkemään. Kyynelet virtaavat tamman poskilla usein, Shabby on todella herkkä ja helposti loukattavissa sisäisesti. Hän ei pidättele tunteita sisällään vaan itkee kuin itkee, nauraa kun nauraa ja sitä rataa. Shabby on se, joka ei satuttaisi kärpästäkään tahallisesti ja on hyvin huolehtiva toisia kohtaan. Jos tamma vahingossa sattuisikin loukkaamaan toista hän pyytää anteeksi monta kertaa ja saa hirveät tunnontuskat itselleen moneksi viikoksi, ehkää kuukaudeksikin. Luonnollisesti pilkukkaasta Shabbysta ei olisi taistelemaan, ei missään nimessä. Shabbylla ei juurikaan olee omaa tahtoa, tai jos on ei tamma sitä tuo julki. Tämän vuoksi häntä on varsin helppo höynäyttää ja käyttää hyväkseen, pompotella kuin räsynukkea suuntaan jos toiseenkin.


M e n n e i s y y s

Shabby syntyi kauniina kesäkuisena päivänä Tanskaan, pienelle maalaistallille neljän muun hevosen joukkoon. Pilkut ihastuttivat kaikkia, jopa naapurikylän mummot kulkivat mielellään tallille tammavarsaa katsomaan. Shabby saikin paljon ihailijoita ja niin ikään myös hemmottelua - omistajat pitivät huolen, että Shabbyn vatsa oli aina täysi ja ruoho vihreää, taputuksia ja herkkupaloja unohtamatta. Etenkin omistajan tytär Lisa oli suorastaan hulluna Shabbyyn. Heti koulusta tultuaan tyttö kävi laitumella Shabbyn luona ja saattoi hoivata pilkullista tammaa yömyöhään. Shabbyn elämä oli siis täynnä kukkasia ja sateenkaaria, kunnes vuoden päästä kaikki muuttui.

Talli meni vakaviin taloudellisiin ongelmiin. Uusien EU - määräysten myötä tallirakennusta täytyi korottaa ja karsinoita suurentaa, eikä pienellä perheellä ollut millään varaa siihen. Ainoana vaihtoehtona oli muutaman hevosten myynti ja listalle joutui Shabby sekä tamman emä Lanisha. Tietämättömänä mitä tapahtuisi Shabby ja Lanisha lastattiin traileriin. Murheen murtama Lisa sitoi hevosten häntiin violetit rusetit muistoksi. Shabby emänsä kera lastattiin laivaan päämääränä Yhdysvallat ja uusi elämä siittolassa. Molemmilla tammoilla oli loistava suku, joten niiden arveltiin periyttävän hyviä geenejä vastaisuudessakin. Laivamatka alkoi tavallisesti, kunnes ihmiset jutuivat paniikkiin.  Terroristit olivat kaapanneet laivan ja ajoivat sen karille. Shabbyn viimeinen muistikuva tapahtuneesta on Lanishan rakkaudentäyteinen, mutta pelkäävä ilme ennen kuin vesi ympäröi hevoset ja kaikki muuttui pimeäksi.

Shabby avasi silmänsä seuraavan kerran avomerellä. Hän oli laineiden kuljettamana matkalla kohti Kamariaa, asiasta kuitenkin täysin tietämättömänä.


P e l i t

Falling Pieces - yksinpeli
Shabby rantautuu pitkän merimatkan jälkeen Kamariaan, ollen täysin varma siitä, että saarella asuu ihmisiä. Innoissaan uudesta kodista Shabby jää rannalle katselemaan maisemia uusi elämä edessään.

S u h t e e t
---

M u u t a

Tekstit & idea © Feisaw
Kuva © Fantasy Horse Maker

Feisawin ensimmäinen hahmo Kamariassa.
Ei kopiointia!
Feisaw
Feisaw
Ryömijä

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 22.04.2014
Paikkakunta : Lahti

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa