Theich

Siirry alas

Theich

Viesti  Sihiro lähetetty 25/4/2014, 19:13Hahmon nimi Theich
Mahdollinen kutsumanimi Tech, Tei jne. Hyväksyy kaikenlaiset lempinimet
Rotu Tuntematon, Kamariassa syntynyt
Ikä 7-vuotias
Säkäkorkeus 188cm
Sukupuoli Ori

Lauma Omada
Asema laumassa Laumalainen

Ulkonäkö
Pohjaväriltään Theich on tummanharmaa. Aivan turvan pääty on hellän vaaleanpunainen hetken aikaa, muuttuen valkoiseksi. Ennen silmää valkoinen muuttuu mustaksi, kuin leveäksi raidaksi, joka vaihtuu leuan jälkeen orin päävärin tummanharmaaksi. Pääosa kehosta on tätä harmaata, mustan jatkuessa päästä vatsaa pitkin jalkoihin ja nivusiin. Jalkojen väri muuttuu mustan jälkeen valkoiseksi. Orin lautasissa on molemmilla puolilla identtiset viirumaiset merkit. Orin silmät ovat kirkkaan oranssihtavat, ja omaavat orin tummasta yleisilmeestä huolimatta lempeän ilmeen.
Harja ja häntä ovat mustat, lukuunottamatta otsatukkaa joka muuttuu pian korvien jälkeen valkoiseksi. Orin sarvet ovat pitkät ja luunvalkoiset, kaartuen loivasti alaspäin mitä taaemmas mennään. Sorkat ovat hennon vaaleanpunaiset.

Theich on raskasrunkoinen hevonen, ehdottomasti yksi suurimpia Kamariassa vaikkakaan ei varmasti kaikkein korkein. Tällä on hyvin selkeästi kylmäverisen rakenne. Pää on selkeästi kyömy, kaula pitkä ja paksu antaen orille vahvan profiilin. Runko on selkeästi raskas, jalat lyhyet mutta vahvat. Kaviot ovat jossain vaiheessa äidin puolen sukua muuttuneet sorkiksi. Sorkilla on leveä ja vakaa askel.
Theichin turkki on lyhyttä mutta paksua, hyvää lämmöneristettä tuulisille ja kylmille päiville. Se on suurinpiirtein samanpituista joka puolella kehoa. Harja on lyhyttä mutta ilmavaa, selkeästi kihartuen silloin tällöin mutta ei kovin vahvasti. Vuohiskarvat ovat selkeästi pitkät.

Huolimatta siitä että Theich on suurikokoinen ja raskas ori, tämän liikkeet omaavat kuitenkin melkoisesti ilmavuutta ja näyttävyyttä. Tavallisesti Theich askeltaa kävellessään rauhallisesti ja vakaasti, raskas runko painaen askeleen syvälle maahan. Laukassa tai ravissa pääsee kuitenkin orin liikkeet oikeuksiinsa, askeleen ollessa pitkä ja matkaa voittava.

On hyvin selkeää kun Theichiä katsoo, että missä ori on kaikkein paras. Voima on se missä ori loistaa eniten, ja harva voittaa tätä suorassa tappelussa. Ori potkii ja puree kipeästi, mutta jos toinen on yhtään sen nopeampi, pääsee tämä helposti Theichiä karkuun. Mikään kömpelys tämä ei ole, osaa orikin toki juosta ja ihan nopeastikkin vahvoilla jaloillaan, mutta vauhdinotossa kestää turhan kauan. Isoa ruhoa ei tuosta vain liikuteta, joten ori häviää heti jos kyse on nopeudesta ja notkeudesta.

Luonne
Ensisilmäyksellä Theich saattaa näyttää kovinkin yrmeältä. Mutta se johtuu vain tämän happamasta perusilmeestä. Todellisuudessa ori on kilteimpiä ja ystävällisimpiä sieluja Kamariassa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita ettäkö ori olisi höynäytettävä, Theich osaa olla aika fiksu jos tämä päätöksiä joutuu tekemään. Usein ori kuitenkin jättää ne muiden murheiksi, mieluummin seuraten kuin johtaen. Ori tahtookin isommassa seurassa seurata taustalla kuin olla äänessä. Theich kyllä ryhtyy keskusteluun, mutta usein mieluimmin kahdenkesken jonkun kanssa. Hiljainen ori jää helposti äänekkäämpien alle, sillä tämä mieluummin hiljenee kuin alkaa huutamaan kilpaa.

Theich on siis melko positiivinen veikko jota ei paljoa huolet paina. Ori osaa pitää päänsä kylmänä tiukimmissakin tilanteissa, ja osaa tarvittaessa pitää muut rauhallisina. Orilta ei rohkeutta puutu, ei ole montaakaan asiaa mitä ori pelkäisi. Eniten tämä pelkää kumppaninsa menettämistä, ja se tulisi murtamaan hänet täysin jos niin kävisi.

Theich osaa usein olla niin tyyni, että osa näkee sen välinpitämättömyytenä. Theich ei tätä kuitenkaan tahallaan tee, ja usein ihmettelee muiden vihaista reaktiota. Suurin osa olettaa että koska Theich ei paljoa ääntänsä korota tai ilmettään väräytä puhuessaan, että tämä olisi tunteeton. Mikä ei missään nimessä pidä paikkaansa. Orin ilmeet ja eleet ovat hyvin hillittyjä ja neutraaleja ihan vain luonnostaan.

Aika melkoisen tempun saa tehdä että orin saa todella vihaiseksi. Kyllä, ori ärsyyntyy ja suivaantuu aivan kuten muutkin, mutta raivon partaalle oria on vaikea saada. Theich yrittää keskustelun ajan pysyä rauhallisena, sillä sitten kun ori viimein suuttuu kunnolla ei kukaan ole sen jälkeen kovin iloinen. Mitenkään valtavan aggressiivinen ei Theichistä tule, mutta ori tekee selväksi että jos toinen ei rauhoitu, ori tulee päälle jos hänet siihen pakotetaan. Heti rauhoituttuaan ori kuitenkin katuu syvästi tekoaan ja masentuu hetkeksi ennenkuin menee pahoittelemaan vastapuolelle jos hän Theichin mielestä on sen ansainnut.

Menneisyys
Theich oli syntyessään haluttu lisä maailmaan, tämän emän Hämyn ollessa kaivannut omaa pienokaista jo pitkään. Ori syntyi terveellisenä, joskin hivenen pienenä. Hämy kasvatti varsansa yksin, ilman kumppania rinnallaan. Liittoon Itrakin ja Hämyn välillä ei liittynyt juurikaan sen suurempia tunteita. Itrok oli haluttu ori kylässä jossa kaikki orit olivat hiljalleen alkaneet menehtyä tai kadota Demonia metsästäessään, ja Itrok oli niitä harvoja jotka jäivät kylään. Tämä ei suinkaan ollut missään nimessä Hämyn viimeinen vaihtoehto. Tamma oli itseasiassa ollut rakastanut tätä jo pitkään, mutta hänen ikäväkseen ori oli jo varattu. Tammojen odotettiin tekevän mahdollisimman monta jälkeläistä elämänsä aikana, joten Itrok suostui vain tämän takia parittelemaan Hämyn kanssa, joka joutui tyytymään vain yhteen iltaan orin kanssa. Saattaa kuulostaa kovin ikävältä alulta, mutta Theich sai onnellisen lapsuuden. Hämy kasvatti varsansa tiukassa mutta lempeässä kurissa, ja pääsipä orivarsa isäänsäkkin tapaamaan muutamaan otteeseen.

Orin lapsuus oli onnellinen, seikkaillessa, tukahduttamassa uteliaisuuttaan ja leikkiessä muiden varsojen kanssa. Ori- ja tammavarsat jakautuivat omiin ryhmiinsä, pojat leikkien tyypillisesti hurjia taisteluleikkejä ja tammat kasvatellen kuvitusvarsojansa. Yksi tammavarsa ei kuitenkaan moisista välittänyt. Siri oli pieni mutta pippurinen ponivarsa joka oli saapunut Kamariaan sen ulkopuolelta emänsä kohdussa. Theich oli puolestaan tämän vastakohta, herkkä ja "tyttömäinen" leikkien tammojen kanssa kotia tyytyväisenä. Kiusaustahan siitä syntyi. Theichin harmiksi myös Siri liittyi pilkkauksen kuoroon, sillä ori oli alkanut kasvattaa ihastusta pikku Siriä kohtaan. Jos ori ei aiemmin uskaltanut asiasta tammalle kertoa, oli se mahdottomuus nyt.

Lapsuus tuli ja meni, ja varsat kasvoivat nuoriksi aikuisiksi. Enää ei Theich ollut kovin pieni saatikka heikko, päinvastoin. Isänsä tavoin tästä oli kasvanut suuri ja vahvarakenteinen ori. Vuosiin eivät Siri ja Theich tavanneet kunnolla, ja kuin kohtalon oikusta he törmäsivät toisiinsa eikä kumpikaan ollut tunnistaa toista. Theich oli muuttunut Sirin mielestä heikosta nössöstä, vahvaksi mutta kiltiksi oriksi. Sirikin oli vuosien saatossa saanut rauhallisuutta mutta oli kuitenkin edelleen se sama kipakka tamma. Theich katui syvään sitä ettei uskaltanut kertoa tunteistaan Sirille, ja tekikin samantien niin ennenkuin heidän tiensä taas eroaisivat. Theich oli jo häpeissään kävelemässä pois, kun Siri pysäytti tämän. Tamma oli hämillään tunnustuksesta, itsekkin katuen lapsuusvuosiensa pilkkaa oria kohtaan. Siri pyysi lupaa tavata ori uudestaan, tällä yrittäen hyvittää kiusaamisensa. Ja eipä aikakaan kun Theichin vanhat tunteet nousivat pintaan, ja Sirin puolestaan alkoivat ilmestyä. Rakkaus roihusi ja kukoisti ennenkuin kumpikaan huomasi.

Pari on ollut yhdessä ja pari vuotta. Yleensä tässä vaiheessa olisi jo varsa tulossa, mutta Theichillä ja Sirillä ei ole kiire. Asiaan liittyy myös pieni epäilys. Siri on Theichiin verrattuna paljon pienempi, joten tiineydestä tulisi olemaan hankala ja pahimmassa tapauksessa tappava. Siri haluaisi varsaa, mutta pelon takia epäilee vieläkin. Theich ei kuitenkaan painosta, vaan antaa Sirin tehdä päätöksen rauhassa.

Suhteet
Isä - Itrok
Emä - Hämy

Kumppani - Siri [Adoptoitavissa]

Pelit
Nothing yet....

Pelaaja
Sihiro
Sihiro
Sihiro
Sukkalevite

Viestien lukumäärä : 44
Join date : 25.04.2014
Ikä : 25
Paikkakunta : Riihimäki

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa