Uusi lauma? Uusia alueita? Rakennuksia?

Siirry alas

Uusi lauma? Uusia alueita? Rakennuksia?

Viesti  Mwjan lähetetty 11/9/2014, 11:14

Perustajana mulla on vastuu yrittää pitää tätä roolipeliä elossa, mutta niin myös pelaajien tehtävä. Olenhan mää ollu aika hiljanen tässä lähiaikoina, mutta nyt on aika ottaa itteään niskasta kiinni ja tehdä asioiden eteen jotain.

Kysymys kuuluu, olisimmeko valmiita ottamaan Kamariaan uutta laumaa?
Mikä tämä uusi lauma olisi, siitä kerron teille alapuolella mahd. lyhyesti.

Kyseessä olisi siivekkäitä (niin nahka kuin höyhen) n. 140cm-165cm 'poneja'. Mietin hyvin pitkään näitä siivekkäitä siinä mielessä, että en haluaisi kovin suuria olentoja lentämään ja tappamaan Kamarian väkeä. Nämä siis olisivat huomattavasti pienempiä kuin Omadalaiset.
Miksi nämä sitten tulisivat? Sovitaan että heidän oma alueensa olisi tuhottu jonkun toimesta (?) jonka takia tämä lauma lentäisi vuorten yli hakemaan turvapaikkaa Omadan lauman keskuudesta. Mutta kuinka ollakaan Omadan lauma kylineen on jo niin täynnä ettei heillä ole mahdollisuutta majottaa tätä laumaa mihinkään. Ystävällisessä mielessä tullut lauma ottaa nokkiinsa ja katoaa etsimään Kamarian alueelta muuta paikkaa sanoen, että tämä muistetaan.
Siivellinen lauma löytää syvältä metsästä hylätyn kirkon, mitä Omadan laumalaiset eivät ole vielä löytäneet koska kätyreitä on paljon kyseisellä alueella ja jalkaisin kuoleminen olisi 100%. Kirkko antaisi suojaa tälle siivekkäälle laumalle. Kirkon alueeseen kuuluisi mm. haitoja, rikkinäinen aita ja suuri kirkko + joku pieni rakennus.

Mitä kriteereitä laittaisin näille uusille laumalaisille olisi se että ne tarvitsevat jonkinlaisen juoksumatkan päästäkseen ilmaan. Ne eivät voi siltä seisomalta vain ponnahtaa ilmaan ja väistää kaikkea mitä Omadan laumalaiset yrittävät. Nämä voivat kuitenkin korokkeen päältä päästä paremmin lentoon, mutta lentoon lähteminen ei missään tapauksessa olisi niin helppoa kuin aina oletetaan. Iso eläin tarvitsee paljon voimaa ja aikaa päästäkseen lentoon. Lisäksi näillä ei olisi juuri mitään erikoisuuksia, ei värinsä suhteen (mahdollisimman realistinen?). Kuvioita saa olla ja jopa keho voi olla peitettynä sulkiin tai muuta hauskaa erikoisuutta. Lisäksi voisiko näillä olla kavioiden sijasta jonkinlaiset sorkat tai muuta erikoista? En haluaisi näistä ihan tavallisia harjallisia lentäviä olentoja...
Ja tottakai se kuinka korkeita nämä olisivat, mahdollisesti paljon pienempiä kuin Omadan laumalaiset. Siinä vaiheessa kun hahmosi osaa lentää ja näyttää pöllöltä, en miettisi enää säkäkorkeutta vaan sitä kuinka iso lyöntiasema niillä on pienen koon vuoksi vaikka lentoon lähteminen olisikin vähän aikaa vievää.

Ei koruja, ei mitään radikaaleja aseita ellei niitä nyt ole löytynyt. Miten maskeja? Jotain? Vai pysytäänkö vaan siinä että hevoset olisivat mahdollisimman nakuja?
Ideana on kuitenkin että tämä lauma sotkisi jo ennestään vaikeita aikoja elänyttä Omadan kylää ja muita asioita, lisäksi siivellinen lauma haluaisi paremmat asuintilat jotenka kylän kaappaus tai lauman ajaminen pois sieltä houkuttelisi mukavasti.

Demoni on ja pysyy, kätyrit myös, lisäksi elämän lähde. Nämä ei muutu, paitsi myöhemmin suunnitelmissa on että demoni varastaa itselleen Omadan laumalaisen (tamman) haluten jatkaa sukuaan, eli jälkeläisiä. Tämäkin tapahtuisi salaisesti ja kun demoni viimein tapetaan, pesässä onkin jo seuraava odottamassa...

Miten sitten uusia alueita? Tarvitaanko, entäpä rakennuksia, voitaisiinko niitä lisätä kartalle? help me.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mukana kulkee: Akilles
admin, avatar © mani

Caraliataidesivusto MwjandA
avatar
Mwjan
Päävartija

Viestien lukumäärä : 79
Join date : 12.01.2014
Paikkakunta : Hollola

http://kamaria.omafoorumi.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Uusi lauma? Uusia alueita? Rakennuksia?

Viesti  Sihiro lähetetty 13/9/2014, 18:58

I say, go for it! Itse pidän ajatuksesta näistä siivekkäistä poneista, joskin se että nämä Omadat ja nämä olisivat napit vastakkain on hieman arvattavaa. Mutta toisaalta, ei sekään mikään hieno ajatus olisi jos kumpikaan olisi hymyillen vastaanottamassa toisiaan. Itse en nyt osaa sanoa siihen juuta enkä jaata koska oon kauhean huono tällaisissä.

Mutta itse siivekkäistä poneista pidän kyllä. Itse toivoisin kyllä enemmän alueita, ja poneille miettimäsi kuulosti ihan hyvältä. Pidän myös siitä realistisuudesta mitä koetat poneille laittaa.

En nyt osaa sanoa sen paremmin. Mutta, anna mennä vaan. Ehkä joku muu osaa selittää asiansa paremmin ;D

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Theich, put some move to those hooves. They might take you somewhere.
avatar
Sihiro
Sukkalevite

Viestien lukumäärä : 44
Join date : 25.04.2014
Ikä : 25
Paikkakunta : Riihimäki

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa